Devshayani Ekadashi

Graag nodigen het bestuur van de Shri Laxmi Narayan Mandir u en uw familie uit om een speciale mandirdienst ter gelegenheid van Devshayani Ekadashi bij te wonen.

De prawachan zal geschieden door pujya vyaas Pt. Parshoeram Ramlochan Tewarie ji:

Datum:                   Maandag 23 juli 2018

Tijd:                        19:00 uur tot 21:00 uur
Locatie:                  Shri Laxmi Narayan Mandir 
                                Prismalaan 50, 2718 CX te Zoetermeer

Programma

19:00 uur – 19:45 uur Deva Pujan
19:45 uur – 20:45 uur Prawachan Pt. Parshoeram Ramlochan Tewarie ji 
20:45 uur – 21:00 uur Aarti, Panchamrit, Preshaad en Afsluiting.

Er is tevens gelegenheid voor het offeren van Phoel, Prashaad en Tulsi dal. De bhajan/kirtan zal Gopal Pardesi Baba ji verzorgen. 

We hopen u te mogen ontvangen in de Shri Laxmi Narayan Mandir te Zoetermeer. 

Privacywetgeving

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Met de AVG geldt in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. Deze wet heeft gevolgen voor de manier waarop organisaties omgaan met het registreren en delen van persoonsgegevens. Ook de vereniging Shri Sanatan Dharm Sabha en de Shri Laxmi Narayan mandir respecteren uw privacy. Persoonsgegevens zijn dankzij een goede administratie en technische maatregelen veilig bij ons. Verder worden e-mailadressen gebruikt om u te informeren over onze activiteiten en verstrekken wij uw e-mailadres niet aan derden voor promotionele en andere doeleinden. 

Wenst u geen e-mail van ons te ontvangen? Dan kunt u zich via info@ssdsz.nl afmelden voor deze mailinglist. Dit betekent echter niet dat uw gegevens uit onze database worden verwijderd, u ontvangt alleen geen e-mails meer. Indien u helemaal uit onze database verwijderd wilt worden, dan kunt u dit aangeven per e-mail. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben gerelateerd aan de vernieuwde privacywetgeving, dan kunt u contact met ons op nemen.