Activiteiten

Het bestuur van Shri Laxmi Narayan Mandir organiseert verschillende activiteiten:

Structurele Mandir Diensten

Dag Dinsdag
Tijd 19:00 uur tot 21:00 uur
Frequentie Wekelijks
Doelgroep Iedereen
Opmerking Niet alle ouderen hebben vervoer om de structurele mandirdiensten bij te kunnen wonen, die georganiseerd worden door de Shri Laxmi Narayan Mandir. Dhr. Sham Hira (voorzitter van Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Zoetermeer) en Mevr. Maina Rambharatsing (voorzitter van Namaste Foundation) hebben het initiatief genomen om de oudere generatie te faciliteren hierin. Zij organiseren gratis vervoer voor ouderen, zodat zij de structurele diensten elke dinsdag avond kunnen bijwonen. De rij-tijden worden met de ouderen persoonlijk afgestemd. Ouderen vervoer is alleen bedoeld voor de structurele dinsdagavond diensten. Heeft u hier belangstelling voor of kent u ouderen die woonachtig zijn in Zoetermeer die hier graag gebruik van willen maken? Tijdig contact opnemen voorkomt teleurstelling. Laat het weten door te mailen naar info@sscaz.nl of te bellen naar 06-18301978 (Sham Hira).

Ramayan Lezingen

Dag Maandag
Tijd 18:30 uur tot 20:30 uur
Frequentie Wekelijks
Doelgroep 65+
Opmerking De Ramayan Lezingen zijn bedoeld om de oudere generatie te faciliteren in het kunnen participeren in de gemeenschap. Om de participatie nieuw leven in te blazen zijn alle leeftijdsgroepen welkom om mee te doen met de Ramayan Satsang.

Hindi Les

Dag Zondag
Tijd 10:00 uur tot 12:00 uur
Frequentie Wekelijks
Doelgroep Iedereen
Opmerking Aanmelding verplicht voor het volgen van Hindi lessen. Stuur hiervoor een email naar info@sanatandharmzoetermeer.nl. Voor leden en geregistreerde structurele donateurs zijn Hindi lessen kosteloos.

Wilt u mee doen tijdens onze activiteiten of actief helpen? Neem dan contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk te faciliteren.