Rooster – Hindi lessen voor gevorderden (Deel 3)

Leeftijd: vanaf 13 jaar
Datum eerste Hindi les: 6 september 2023, 19:30 uur tot 21:00 uur (laatste les medio 2024)
Aantal lessen: 27
Kosten: 80 Euro (voor 27 lessen) excl. Boeken/materiaal en examen

Hindi is de basis van onze identiteit, het is ons goedrecht om Hindi te kunnen spreken, schrijven en lezen. Het alfabet is het belangrijkste om een goede start te kunnen maken, om de Hindi taal machtig te worden. Ook vinden we het belangrijk dat we je wat mee kunnen geven over de Sanatan Dharm tijdens de lessen. Tijdens de lessen willen we je meegeven wie de drie-eenheid zijn, hoe ze eruit zien, wie Saraswatie is, de Wetenschap achter Ganesh, welke geschrifte we hebben, waarom zo veel, wat de Bhagavad Gita inhoud en nog veel meer. Kortom het is dus niet alleen Hindi dat we zullen leren, maar ook de essentie van Hindoe zijn. Hindi Docent Pt. Svadesh Ghisaidoobe is een gedreven persoon en gedisciplineerd in het geven van onderwijs op het gebied van Hindi. Hij haalt zijn energie uit de groei die de leerlingen meemaken en motiveert hen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Afspraken

  1. Afwezigheid: Lukt het niet om aanwezig te zijn dan kun je dezelfde dag voor 08:30 nog afmelden door Sharwin Madho (06 49165875) een app bericht te sturen met daarin welke groep je zit en dat je niet kan komen. 
  2. Covid-19: We houden onze aan de covid-19 regels vanuit de overheid:
    – Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Onze zaal indeling is op basis hiervan ingericht.
    – Mondkapjes zijn verplicht.
    – Desinfecteer bij binnenkomst
  3. Huiswerk: Mocht u huiswerk mee krijgen, dan vragen we om dit voor te maken voor de volgende les, zodat we samen voortvarend de Hindi lessen kunnen doorgaan. 
  4. Financiële  bijdrage: De financiële bijdrage voor de mandir kunt u via een tikkie, die u van Sharwin Madho zult krijgen per whatsapp, overmaken. Vanuit de mandir zijn we u zeer dankbaar voor uw bijdrage.