Rooster – Pāthshālā voor kinderen

Pāthshālā voor kinderen
Leeftijd: 4 tot en met 12 jaar
Datum Eerste Hindi les: zaterdag 7 oktober 2023, 10:00 uur tot 11:30 uur (laatste les medio 2024)
Totaal aantal lessen: 20
Kosten: 30 Euro (voor 20 lessen)

Onze juf Sangeeta Lachmansingh

Onze kinderen krijgen speciaal aandacht en maken op een speelse wijze kennis met de Sanātan Dharm. Samen gaan ze met hun juf Sangeeta Lachmansingh op onderzoek uit wat Hindoe zijn zou moeten betekenen. Ze leren klanken, hoe letters eruit zien, korte woorden, gaan knutselen, kleien, gebaren verzinnen, toneel spelen en nog veel meer. Sangeeta Lachmansingh heeft Pedagogie gestudeerd en heeft jarenlang werkervaring met kinderen. Het lukt haar toch elke keer weer om kinderen op hun gemak te stellen en hun verder te helpen met hun ontdekkingsreis.

Afspraken

  1. Afwezigheid: Lukt het niet om aanwezig te zijn dan kun je de zelfde dag voor 08:30 nog afmelden door een app bericht te sturen naar je docent dat je niet kan komen.
  2. Huiswerk: Mochten de kinderen huiswerk mee krijgen, dan vragen we om dit samen met hen te oefenen en erop toe te zien dat zij hun huiswerk maken.
  3. Financiële bijdrage: De financiële bijdrage voor de mandir kunt u via een tikkie, die u van de penningmeester zult krijgen per whatsapp, overmaken. Vanuit de mandir zijn we u zeer dankbaar voor uw bijdrage.