Rooster – Hindi les voor Beginners en gevorderden (deel 1 en 2)

Hindi voor beginners (Deel 1) 

Leeftijd: vanaf 13 jaar

Docent: Shruti
Datum eerste Hindi les: Zaterdag 7 oktober 2023, 12:00 uur -13:00 uur (laatste les medio 2024)
Totaal aantal lessen: circa 25
Kosten: 55 euro (voor 25 lessen) excl. Boeken, materiaal en examengeld

Hindi voor gevorderden (Deel 2) Inschrijven is mogelijk t/m medio oktober 2023

Leeftijd: vanaf 13 jaar

Docent: Juf Soebadhra

Datum eerste Hindi les: Zondag 1 oktober 2023, 10:00 tot 12:00 uur
Aantal lessen: circa 25
Kosten: 80 Euro (voor 25 lessen) excl. Boeken, materiaal en examengeld

Onze cultuur en religie is heel erg belangrijk, zoals dit er 20 jaar geleden uitzag en hoe het er nu uit ziet is heel anders. Onze voorouders hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat wij kunnen genieten van het hedendaagse. We mogen er trots op en enthousiast over zijn, dat we onszelf Hindoe kunnen noemen. Juf Soebhadra Malahe heeft al ruim 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ze is gedreven en heeft passie voor Hindi en geeft dit ook mee aan haar leerlingen. Jarenlang heeft zij Hindi lessen mogen verzorgen in Zoetermeer en heeft talloze leerlingen Hindi bijgebracht. Tijdens haar lessen geeft zij ook aandacht aan onze Bhojpuri roots. Verhalen van vroeger, tradities van vroeger en waarom kunnen we hier trots op zijn. Ze leert ons weer te houden van onze afkomst.

Afspraken

  1. Afwezigheid: Lukt het niet om aanwezig te zijn dan kun je dezelfde dag voor 08:30 nog afmelden door een app bericht te sturen naar je docent dat je niet kan komen.
  2. Huiswerk: Mocht u huiswerk mee krijgen, dan vragen we om dit voor te maken voor de volgende les, zodat we samen voortvarend de Hindi lessen kunnen doorgaan.
  3. Financiële bijdrage: De financiële bijdrage voor de mandir kunt u via een tikkie, die u van de penningmeester zult krijgen per whatsapp, overmaken. Vanuit de mandir zijn we u zeer dankbaar voor uw bijdrage.